Toepassingen

Home Toepassingen

Burgerlijke Bouwkunde

Werken van burgerlijke bouwkunde veroorzaken vaak trillingen in de omliggende gebouwen en constructies en dat kan een effect hebben op hun structurele integriteit, hun algemeen onderhoudsgemak evenals op het comfort en het welzijn van de mensen die in hen werken of leven. Controle op afstand verstrekt essentiële informatie en gegevens over de trillingsemissies en is een essentieel onderdeel in het verzekeren van naleving van om het even welke toepasselijke regelgeving en vermindert vandaar potentiële risico’s.
Het MENHIR systeem is de ideale oplossing om op een betrouwbare manier burgerlijke bouwkunde projecten, in verschillende toepassingen zoals bouw, ontploffingen, verkeer en spoorwegen om er maar enkele te noemen, te beheren. De MENHIR oplossing is ook ideaal om meerdere projecten in verschillende locaties gelijktijdig te overzien, gebruik makend van ons geavanceerde SDC cloud software platform.

Verkeer & Vervoer

Verkeer & vervoer veroorzaken trilling en lawaai. De golfvoortplanting van trilling en het contactgeluid van lawaai in gebouwen veroorzaakt vervelende en ongemakkelijke situaties.

Structurele Dynamiek

Continu controle van de structurele gezondheid van gebouwen, bruggen, dammen en andere belangrijke constructies helpt onderhoud te verminderen, de levensduur van de structuur te verlengen en ook de veiligheid te verbeteren.

Het MENHIR-systeem is de ideale oplossing voor langdurig of permanent controle van deze kritieke constructies en de flexibele netwerkopties, snelle analyse en waarschuwingsfuncties bieden direct duidelijk over de actuele gezondheidsstatus van alle essentiële delen van de structuur.

Menselijk Comfort

Menselijke blootstelling aan lichaamstrillingen (machines, industriële activiteiten, enz.) kan comfort en gezondheid verstoren. Toezicht en evaluatie van deze trillingen wordt gebruikt om de bronnen en effecten op de mens te identificeren.

MENHIR biedt metingen in overeenstemming met ISO 2631-1 en ISO 8041.

MENHIR biedt een breed scala aan toepassingen voor de observatie van trillingen en biedt alle informatie en analyse in overeenstemming met relevante en geldende normen.

Ons contacteren